fbpx

Starka nyheter

Arvid vill bli starkare, nu söker vi förstärkning till vårt säljteam

Tycker du om utveckling och att göra skillnad? Gillar du teknik och vill du att det ska vara full fart och kul på jobbet? Då ska du söka tjänsten som säljare till Starke Arvid/Fjärås!

Om tjänsten

I tjänsten så kommer du främst att bearbeta befintliga kunder runt om i Sverige genom besök, utbildning, demonstrationer, mässor och olika typer av kundaktiviteter men även till  viss del hitta nya kunder. En av dina viktigaste uppgifter är att bidra till effektivisering för kundens olika byggprocesser och du kommer bidra med tillväxt och utveckling av Starke Arvid och ta ansvar och driva kundaktiviteter ute på fältet. Du styr ditt arbete mycket själv och planerar och tar fram säljaktiviteter tillsammans med försäljningschefen.

 • Tjänsten innebär ca 50 övernattningar per år
 • Bearbetning av existerande kunder
 • Nykundsbearbetning
 • Utbildning av uthyrare/återförsäljare
 • Ansvarig för minimässor, demo och visningar för kund
 • Göra sambesök med kunder mot användare
 • Offert och orderhantering

Vem är du?

Som person är du relationsskapande och prestigelös. Du älskar att göra affärer och ha nöjda kunder. Du är social och självgående. Du gillar att arbeta strukturerat och sätter stort värde på långsiktiga relationer.

Vi söker helt enkelt dig med höga ambitioner som vill utvecklas i ett starkt företag med möjligheter.

 • Erfarenhet inom försäljning
 • Byggerfarenhet
 • Goda kunskaper i Windows Office
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 • Körkort

Det är meriterande om du har dokumenterad säljerfarenhet samt teknisk förståelse och intresse. Har du erfarenhet inom bygg, entreprenad och maskinuthyrning är det ett plus. Vi lägger stor vikt vid din personlighet i den här tjänsten.

Du utgår från huvudkontoret i Ljungskile

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en heltidstjänst i ett utvecklande och roligt företag där vi får göra skillnad varje dag.

Om företaget

Starke Arvid AB tillverkar, marknadsför och säljer utrustning till byggindustrin och entreprenad under varumärkena Starke Arvid och Fjärås of Sweden till hela norden samt vårt dotterbolag i England. Vi exporterar även till Europa men även i mindre skala till Nordamerika, Mellanöstern och Australien. Vi startade 1978 och är ett privatägt aktiebolag med kontor i Ljungskile. Här arbetar ca 40 anställda med allt från produktion till ekonomi.

Vi utvecklar, producerar, marknadsför och säljer produkter för en effektivare byggsektor inom området materialhantering under varumärket Starke Arvid.

Fjärås of Sweden står för effektiva maskiner för både snöröjning, halkbekämpning, sandupptagning och städning. Fjäråsprodukterna är driftsekonomiskt konstruerade och ska bidra till säkrare vägförhållanden och en bättre vardag för föraren.

Vi står för svensk konkurrenskraftig produktion. Att erbjuda rätt produkter och till rätt priser. Långsiktigt tänk med starka samarbetspartners. Service, support, en rak dialog med våra samarbetspartner

I den här rekryteringen har Starke Arvid valt att samarbeta med Electus rekrytering. För frågor kring tjänsten kontakta rekryterare Maria Benholm på 0722-210833 eller maria.benholm@electus.nu

 

Sök här

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Ljungskile
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/14
Publicerat 2019-04-03
Sista ansökningsdag 2019-05-03

Fler starka nyheter

Ladda fler nyheter